воскресенье, 31 мая 2015 г.

Луцький педагогічний коледж


BOEHMEX - В Луцке будет говорить о подготовке, социально-экономических дисциплин
                                           Головний корпус коледжу                        


 
Директор коледжу П.М.Бойчук

Науково-методична робота

     Луцький педагогічний коледж є базовим для ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Волинської області. У ньому організовується науково-методична робота з викладачами та студентами технікумів, училищ, коледжів; проводяться регіональні та обласні методичні об’єднання викладачів, на яких вивчається і поширюється передовий педагогічний досвід, нові технології навчання і виховання. Навчальний заклад одним із перших на Волині почав запроваджувати кредитно-модульну систему організації навчального процесу.
     Підвищенню професійної компетенції викладачів сприяє участь у міжнародних, всеукраїнських, обласних наукових конференціях, педагогічних читаннях та семінарах, які проводяться на базі коледжу та у ВНЗ області, України.
     Педагоги навчального закладу є авторами чисельних посібників, наукових публікацій. У коледжі відкрито видавничий відділ, де створено належні умови для виготовлення друкованої продукції викладачів. Налагоджено щорічний випуск збірника науково-методичних праць викладачів та студентів, збірника сценаріїв позанавчальних виховних заходів.
     Актуальні питання організації навчально-виховного процесу обговорюються на засіданнях педагогічної ради. У коледжі функціонує науково-методична рада, яка координує роботу циклових (предметних) комісій; здійснює аналіз науково-методичної продукції та рекомендує матеріали до друку; розглядає тематичні питання щодо якісної підготовки фахівців.
     Коледж співпрацює з Міжнародною організацією ІRЕХ (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів), Корпусом Миру в Україні, Посольством США в Україні та Бюро у справах освіти та культури державного департаменту США.
     З 2005 року Луцький педагогічний коледж включено до Всеукраїнського експерименту по впровадженню інформаційно-комунікаційних технологій за програмами «Intel®. Навчання для майбутнього», «Microsoft. Партнерство в освіті». Згідно з програмою проводяться тренінги, семінари для студентів та педагогічних працівників.
Міжвузівська науково-теоретична конференція «Україна – Європейський Союз»
Викладачі коледжу на семінарі за Програмою «Мicrosoft. Партнерство в освіті»
Майстер-клас за Міжнародною Програмою «Інтел®. Навчання для майбутнього» Проводить експерт Програми в Україні Н.П. Дементівська

Комментариев нет:

Отправить комментарий