воскресенье, 31 мая 2015 г.

ОБДАРОВАНІ МОЛОДІ ТАЛАНТИ – МАЙБУТНЄ КОЛЕДЖУ

           У стінах Луцького педагогічного коледжу 10 травня  відбувся обласний мистецький конкурс  «Молоді таланти Волині – 2015». Традиційно свято відкрив директор коледжу, кандидат педагогічних наук, заслужений працівник освіти і науки України – Петро Микитович Бойчук.
           Метою конкурсу є розвиток пісенного мистецтва та виконавської майстерності, виявлення обдарованих молодих талантів та залучення їх до пісенної творчості.
           У конкурсі прийняло участь близько 50 учасників в номінаціях: «Гра на музичних інструментах» та «Спів». За  рівнем виконавської майстерності, артистичності, емоційності виступи конкурсантів оцінювало  компетентне журі, до складу якого входили викладачі відділення «Музичне виховання» коледжу.
          Учасники мистецького конкурсу подарували слухачам справжнє свято. Після прослуховування конкурсної програми для усіх присутніх виступали та дарували свої таланти студенти та художні колективи Луцького педагогічного коледжу, переможці мистецького конкурсу «Молоді таланти Волині» минулих років. Учасники були запрошені на дружнє спілкування за круглим столом.
           Усі конкурсанти були нагороджені дипломами та грамотами. Перемогу у номінації «спів» здобули:
Тимощук Ілля (м.Луцьк)
Кліш Михайло (м.Луцьк)
Дем’янюк Юлія (м.Луцьк)
           Перемогу у номінації «гра на музичних інструментах» здобули:
Сташевський Тарас – гітара (Рівненська обл.)
Гусак Любов – баян (смт. Цумань)
Зальотов Роман – фортепіано (Рівненська обл.)
           Вітаємо переможців та учасників конкурсу, бажаємо творчої наснаги та подальших звершень! Запрошуємо усіх переможців та талановиту молодь Волині, випускників 9-их та 11-их класів ЗОШ продовжити навчання на відділенні «Музичне виховання» Луцького педагогічного коледжу.

                                                                           Кафедра музичних дисциплін

 
 
 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий